Spinatsalat med grønne linser, kylling & estragon
En fyldig salat med gode proteiner og masser af smag.
4
Ingredienser
- 125 g grønne linser (Puy)
- 1 spsk koldpresset olivenolie
- 1 spsk lys balsamico
- Salt
- Peber
- 1 spsk friske estragonblade eller ½-1 tsk tørret estragon
- 50 g babyspinat
- 100 g semidried tomat
- 1 bdt snittede forårsløg
- 300 g grillet kyllingebryst
- 50 g høvlet parmesan
Sådan gør du:
- Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp, rør og smag dem til med olie og balsamico samt salt, peber og estragon. Afkøl og bland linserne med spinat, semidried tomat, forårsløg samt kyllingekødet − i mundrette stykker − og top med parmesan.
- Energi pr. pe rson: 480 kcal, fedt 25%, protein 29%, kulhydrat 46%