Sprængt oksebryst med peberrod

Sprængt oksebryst med peberrod

Klassisk ret, der pynter på middagsbordet og vækker begejstring hos de fleste gæster.

(4-6 personer)

Ingredienser

  • 8-12 skiver sprængt oksebryst fra slagteren
  • Flødepeberrod:
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 tsk. sukker
  • ¼ tsk. salt
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • 4 spsk. friskhøvlet peberrod
  • Til servering:
  • salatblade
  • Tilbehør:
  • rugbrød

  1. Pisk flødeskummet til blødt skum.tilsæt sukker og salt. rør eddiken i, ogvend peberroden i.
  2. Placer lidt skyllede og afdryppedesalatblade på rugbrødet. fordel skiver afkødet over. kom flødepeberrod på og evt.lidt friskhøvlet peberrod på toppen.