-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Sprød rødbedesalat med ingefær og mandler
Den klassiske rødbede bliver en helt ny oplevelse i den her salat.
4
Ingredienser
- 600-700 g rødbeder
- 1 skalotteløg eller ½ rødløg
- 1 bakke rucolasalat
- 1-2 skalotteløg
- 75-100 g mandler
- Dressing:
- et lille stykke ingefær, ca. 2-3 cm
- ½ citron, saft heraf
- 1 tsk flydende honning
- 2 spsk soja, f.eks. tamari
- salt og peber
Sådan laver du
- Skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver for eksempel på en mandolin, eller riv dem på den grove side af rivejernet. Pil og skær skalotteløg i tynde skiver. Skyl rucolasalat, og slyng den fri for vand. Hak mandlerne groft, og rist dem let gyldne på en pande.
- Dressing:
- Riv ingefær på den fine side af rivejernet, og rør det sammen med citronsaft, honning, soja, salt og peber. rødbederne meddressingen, og vend det med rucola. Anret salaten på et fad, og drys med mandler.
PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med rødder og wasabi-dressing