Sprød rødkålssalat
Sprød rødkålssalat - et dejligt alternativ til den klassiske rødkål.
Sprød rødkålssalat
Et dejligt alternativ til den klassiske rødkål.
(4 pers.)
halvdelen af salaten fra forårsrullerne (se opskriften her)
¼ rødkålshoved
3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. friskkværnet peber
2 stilke frisk koriander
1. Hak rødkålen i lange tynde strimler, og bland med salaten fra forårsrullerne.
2. Bland olivenolie med salt og peber i en lille skål. Vend dressingen i rødkålen, og server med friskhakket koriander.
Annonse
► SE OGSÅ: Sprød rødkålssalat med ingefær, ristede nødder, pærer og dadler
► SE OGSÅ: Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød
► SE OGSÅ: Sprød rødkålssalat med nødder, figner og chili