Sprød rødkålssalat

Sprød rødkålssalat

Sprød rødkålssalat - et dejligt alternativ til den klassiske rødkål.

Sprød rødkålssalat

Et dejligt alternativ til den klassiske rødkål.

(4 pers.)

halvdelen af salaten fra forårsrullerne (se opskriften her)

¼ rødkålshoved

3 spsk. ekstra jomfruolivenolie

1 tsk. salt

1 tsk. friskkværnet peber

2 stilke frisk koriander

1. Hak rødkålen i lange tynde strimler, og bland med salaten fra forårsrullerne.

2. Bland olivenolie med salt og peber i en lille skål. Vend dressingen i rødkålen, og server med friskhakket koriander.

► SE OGSÅ: Sprød rødkålssalat med ingefær, ristede nødder, pærer og dadler

► SE OGSÅ: Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød

► SE OGSÅ: Sprød rødkålssalat med nødder, figner og chili