Forårsruller

Sprøde forårsruller med krabbe

Forny julefrokostbuffeten med et fad hjemmelavede forårsruller med krabbe.

Sprøde forårsruller med krabbe

Forny julefrokostbuffeten med et fad hjemmelavede forårsruller.

(4 pers. / 8 stk.)

2 gulerødder

¼ kinaradise

½ pak choi

1 bundt forårsløg

6 stilke koriander

2 spsk. sesamfrø

saften fra 1 lime

2 dl soja

100 g krabbekød

8 stk. rispapir

1 l jordnøddeolie til friturestegning

1. Snit gulerødder, kinaradise, pak choi og forårsløg i lange strimler, eller brug et juliennejern. Hak koriander, og bland i. Tag halvdelen af salaten fra, og gem til rødkålssalat.

2. Rist sesamfrø på panden, og bland med lime og soja. Del krabbekødet i mindre stykker.

3. Hæld koldt vand i et stort fad, og læg et rispapir i. Efter 1 minut er rispapiret blevet blødt og klar til at rulle. Fordel en smule grønsager og krabbe på rispapirets midte, og fold rullen stramt om indholdet. Fold i alt otte ruller, og læg til side på en tallerken. Sørg hele tiden for at lægge nyt rispapir i blød i vandet, inden du ruller.

4. Varm jordnøddeolie op i en wok ved høj varme, og læg rullerne i to ad gangen. Steg dem, til de er sprøde. Server rullerne sammen med sojasaucen i små skåle ved siden af.

► SE OGSÅ: Forårsruller med grøntsager og svampe

► SE OGSÅ: Friske forårsruller med rejer

► SE OGSÅ: Thai-forårsruller