Sprøde æblechips med kanel

Sprøde æblechips med kanel

Det er så nemt at lave æblechips selv – og så er det faktisk vildt forfriskende at kunne vælge lidt sprøde æbler til jul. Eller anytime som snack.

Ingredienser

  • CA. 2 PLADER
  • 2 gode æbler
  • 1 tsk kanel

Sådan gør du

  1. Udkern æblerne med en udkerner eller skær kernehuset fra med en lille skarp kniv. Skær æblerne i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
  2. Læg dem i ét lag fordelt på to bageplader (tre om nødvendigt).
  3. Sæt dem i en 100 grader varm ovn og lad dem tørre 2,5-3 timer. Drys med kanel halvvejs.
  4. TIP Lad æblerne køle helt af, og opbevar dem i en kagedåse. Skulle de blive bløde igen, kan du altid give dem lidt tid i ovnen, så bliver de hurtigt sprøde.