Sprøde kammerjunker med rugmel
Sprøde kammerjunker med rugmel - du kan også udskifte rugmelet med fuldkorns-speltmel.
ca. 80 stk.
Ingredienser
- Sprøde kammerjunker med rugmel
- 150 g hvedemel
- 100 g rugmel
- 1 tsk. bagepulver
- 125 g smør
- 75 g sukker
- 2 tsk. reven usprøjtet citronskal
- 1 lille æg
- 1 spsk. mælk
Sådan laver du kammerjunker med rugmel
- Bland de to slags mel ogbagepulver. Smuldr smørretheri. Tilsæt de øvrige ingredienser,og saml dejen.
- Rul dejen til stænger, ogskær dem i små stykker. Ruldejen til 40 kugler.
- Sæt kuglerne på bagepapirpå en bageplade.
- Bag kagerne ved 200 gr. i6-7 min. Skær kagerne midtover. Stil dem på bageristen,og tør dem i ovnen ved 150 gr.i ca. 20 min.
- Brug kammerjunkerne somdrys på koldskål, over is ogbærdesserter.