Sprøde kammerjunker med rugmel

Sprøde kammerjunker med rugmel

Sprøde kammerjunker med rugmel - du kan også udskifte rugmelet med fuldkorns-speltmel.

ca. 80 stk.

Ingredienser

  • Sprøde kammerjunker med rugmel
  • 150 g hvedemel
  • 100 g rugmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 125 g smør
  • 75 g sukker
  • 2 tsk. reven usprøjtet citronskal
  • 1 lille æg
  • 1 spsk. mælk

Sådan laver du kammerjunker med rugmel

  1. Bland de to slags mel ogbagepulver. Smuldr smørretheri. Tilsæt de øvrige ingredienser,og saml dejen.
  2. Rul dejen til stænger, ogskær dem i små stykker. Ruldejen til 40 kugler.
  3. Sæt kuglerne på bagepapirpå en bageplade.
  4. Bag kagerne ved 200 gr. i6-7 min. Skær kagerne midtover. Stil dem på bageristen,og tør dem i ovnen ved 150 gr.i ca. 20 min.
  5. Brug kammerjunkerne somdrys på koldskål, over is ogbærdesserter.