Sprødt brød med grillet aubergine og peberfrugt
6
Ingredienser
- 1 aubergine
- 1 spsk salt
- 1 rød snack peberfrugt
- 3 spsk olivenolie
- 2 kviste timian
- 1 fed finthakket hvidløg
- friskkværnet sort peber
- 3-4 skiver ciabatta brød eller andet brød med sej krumme
- lidt bredbladet persille.
Sådan gør du
- Skær auberginen i 3 mm tynde skiver, kom skiverne på et fad og drys med salt på begge sider og lad dem trække med saltet 45 min.
- Kom aubergineskiverne i en sigte og skyl med koldt vand. Bred et viskestykke ud på køkkenbordet og fordel skiverne på halvdelen af klædet. Fold den anden del af viskestykket indover aubergineskiverne og pres med hænderne, så de bliver fri for vand.
- Halvér peberfrugten og fjern stilk og kerner. Bland olivenolie med timian, hvidløg og friskkværnet sort peber.
- Dryp peberfrugt og aubergineskiver med olivenolieblandingen og grill dem ca. 3-4 min på hver side på en varm grill pande. Tag det af panden og skær de grillede peberfrugt i mindre stykker.
- Skær brødskiverne i mindre stykker af ca 5 cm længde. Dryp dem med lidt olivenolie og grill dem til de er sprøde og let gyldne.