Spyd af mørbrad med appelsin og chili

Spyd af mørbrad med appelsin og chili

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Trækketid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 250-300 g afpudset svinemørbrad
  • 1 appelsin (i både)
  • Marinade og dip:
  • 3 spsk appelsinmarmelade
  • 3 spsk sojasovs
  • 2 spsk chilisovs
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • salt og peber
  • Salat:
  • 50 g rucolasalat eller babyspinat
  • 300 g kogte korn eller ris (100-125 g rå)
  • 2 revne gulerødder
  • 2-3 spsk olie/eddikedressing

  1. Rør marinaden sammenog del den i 2 portioner.
  2. Skær mørbraden i tykke skiver og vend dem sammen med den eneportion marinade. Laddem trække 20 min.
  3. Træk kødet på spyd sammen med appelsinbådeneog steg demunder grillen i ovnen 4-5 min. på hver side.
  4. Skyl og slyng salaten/spinaten grundigt ogvend den sammen med de øvrige ingredienser til salaten.
  5. Servér medresten af marinaden som dip.