Opskrift på spydstegt gris med couscoussalat

Spydstegt gris og couscoussalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    13 %
  • Protein:
    31 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • Spyd:
  • 400 g skinkesmåkød i lidt store tern
  • 2 tsk olivenolie
  • salt, peber
  • 1 tsk rosmarin
  • 1-2 fed knust hvidløg.
  • Couscous-salat med kikærter:
  • 2 dl fuldkornscouscous
  • 1 dåse velafdryppede kikærter
  • 1 snittet rødløg
  • 1 dl finthakket persille
  • 2 udkernede, finthakkede røde snackpebre
  • saft af ½-1 citron
  • 1 spsk reven skal af ubehandlet citron
  • 1-2 fed knust hvidløg.

Sådan gør du

  1. Kom kødet i en skål og vend det med olivenolie, salt, peber, rosmarin og knust hvidløg. Fordel kødet på spyd af træ eller metal.
  2. Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken, rør og smag den til med de øvrige ingredienser.
  3. Steg spyddene på en grillpande eller på en pande med slip let-belægning.
  4. Steg spyddene 8-10 minutter og vend dem jævnligt.
  5. Tip: Du kan også bruge bulgur i stedet for couscous.