Stegt nudelsalat

Stegt nudelsalat

Nudelsalat med dansk spidskål, der også kan bruges til at servere i.

Ingredienser

  • 200 g brede risnudler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 spidskål
  • 50 g bredbladet persille
  • 4 æg
  • 3 spsk fiskesauce
  • ½ tsk stødt sort peber
  • neutral olie til stegning
  • 200 g bønnespirer
  • 4 spsk knuste peanuts
  • soja

Sådan laver du stegt nudelsalat:

  1. Læg nudlerne i koldt vand i 30 minutter. Hæld vandet fra, og lad nudlerne dryppe godt af.
  2. Gør grøntsagerne i stand. Skær hvidløg i skiver, løg i tynde både, og gulerod og spidskål i fine strimler. Hak persillen groft.
  3. Pisk æggene sammen med fiskesauce og peber. Varm olien op i en sauterepande eller wok, og steg æggene til en grov omelet. Kom den over på en tallerken.
  4. Svits derpå hvidløg, løg og gulerødder i sauterepanden. Tilsæt nudlerne, og steg dem i ca. 3 minutter. Kom omeletten tilbage i sauterepanden, og rør den sammen med nudlerne.
  5. Anret den rå spidskål og bønnespirerne på et stort fad, hæld derefter nudlerne over, og drys til sidst med persille og peanuts.
  6. Servér nudelsalaten med soja til.
  7. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter