Stegte rødspættefileter med chili
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 12 min.
- 250 g rødspættefileter
- 3 spsk mel
- 15 g smør
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- frisk chili
- 1+1 spsk olie
- 1-2 forårsløg
- salt og peber
- Tilbehør:
- lime eller citron og ovnstegte kartofler
- Hak løg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) fint ogsauter dem bløde på en pande med olie. Hæld dem over i enskål og tilsæt fintsnittet forårsløg.
- Krydr fileterne med salt ogpeber og vend dem i mel. Steg dem gyldne og gennemvarmepå en pande med smør og olie.
- Anret fisken på to varme tallerknerog drys chiliblandingen over.
- Server med ovnstegtekartofler og lime- eller citronbåde.