Stegte rødspættefileter med chili

Stegte rødspættefileter med chili

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 12 min.
  • 250 g rødspættefileter
  • 3 spsk mel
  • 15 g smør
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • frisk chili
  • 1+1 spsk olie
  • 1-2 forårsløg
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • lime eller citron og ovnstegte kartofler

  1. Hak løg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) fint ogsauter dem bløde på en pande med olie. Hæld dem over i enskål og tilsæt fintsnittet forårsløg.
  2. Krydr fileterne med salt ogpeber og vend dem i mel. Steg dem gyldne og gennemvarmepå en pande med smør og olie.
  3. Anret fisken på to varme tallerknerog drys chiliblandingen over.
  4. Server med ovnstegtekartofler og lime- eller citronbåde.