Stenbiderrogn med kartofler
Stenbiderrogn kaldes også 'dansk kaviar' og smager helt fantastisk! Nyd forårets skønne stenbiderrogn i en frisk ret med urter og små kartofler.
6 personer
Ingredienser
- 500 g små kartofler
- 300 g renset stenbiderrogn
- 1 spsk. salt
- 1 usprøjtet citron
- 1½ dl creme fraiche 38 %
- 1 bundt dild
- 1 bundt purløg
- salt og peber
Tilbehør:
- ristet rugbrød
Sådan gør du:
- Skrub kartoflerne, og kog dem i saltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og hold dem lune, til de skal bruges.
- Kom stenbiderrogn i en skål. Rør med salt og et par dråber citronsaft. Vend cremefraichen i.
- Hak krydderurter helt fint og vend med stenbiderrogn. Smag til med salt og peber.
- Skær kartofler i halve, og kom dem i små skåle. Top med stenbiderrognen, og server med ristet rugbrød.