Stenbiderrogn med kartofler

Stenbiderrogn med kartofler

Stenbiderrogn kaldes også 'dansk kaviar' og smager helt fantastisk! Nyd forårets skønne stenbiderrogn i en frisk ret med urter og små kartofler.

6 personer

Ingredienser

  • 500 g små kartofler
  • 300 g renset stenbiderrogn
  • 1 spsk. salt
  • 1 usprøjtet citron
  • 1½ dl creme fraiche 38 %
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt purløg
  • salt og peber

Tilbehør:

  • ristet rugbrød

Sådan gør du:

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem i saltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og hold dem lune, til de skal bruges.
  2. Kom stenbiderrogn i en skål. Rør med salt og et par dråber citronsaft. Vend cremefraichen i.
  3. Hak krydderurter helt fint og vend med stenbiderrogn. Smag til med salt og peber.
  4. Skær kartofler i halve, og kom dem i små skåle. Top med stenbiderrognen, og server med ristet rugbrød.