Stir fry med omelet og grønsager
Stir fry på en ny måde.
2
Total:30 minutter
Ingredienser
- Omeletter:
- 4 æg
- 1 spsk ristet sesamolie
- ½ tsk salt
- Grønsager:
- 1 lille håndfuld cashewnødder,
- 2 fed hvidløg
- 1 lille rødløg
- 1 stor rød chili
- 20 g ingefær,
- 1 stor håndfuld østershatte
- 1 stor håndfuld pak choi ^
- ½ squash
- 1 håndfuld små nye gulerødder
- 1 spsk ristet sesamolie
- 1 spsk tamari, alternativt sojasauce
- 1 lime
- 1 stor håndfuld koriander
Sådan laver du stir fry med omelet
- Sådan gør du:
- 1. Blend æggene sammen med et nip salt i 30 sekunder. Skyl og grofthak koriander, bland halvdelen i æggemassen. Gem resten til den færdige ret. Varm halvdelen af olien op på en stor pande, og steg halvdelen af æggemassen heri for jævn varme.
- 2. Vend omeletten efter et par minutter, og steg den yderligere et minut på den anden side. Steg den anden halvdel af æggemassen på samme måde. Lad dem køle af, rul dem sammen, og skær dem i tynde skiver, så du får nogle små ruller af tyndt strimlet omelet.
- 3. Tørrist nødderne på en pande, grofthak dem, og sæt dem til side. Skær hvidløget i tynde skiver, udkern chilien, og skær rødløg og chili i tynde ringe. Finthak ingefæren. Skær bladene af pak choien i grove stykker og stænglerne i tynde strimler. Skær østershatte i strimler. Skær squash og gulerødder i tynde skiver.
- 4. Varm olien op på en stor pande, og steg først løg, hvidløg, chili og ingefær et par minutter, tilsæt gulerødderne, og efter et par minutter tilsæt squash, pak choi og østershatte.
- 5. Svits et par minutter for høj varme, og tag panden af varmen. Bland sojasauce og limesaft i retten, og smag evt. til med lidt salt. Server retten med omeletstrimlerne drysset med koriander og nødder.