Stor durumbolle
Godt brunchbrød, der bages som enstor, flad bolle, og som passer bådetil ost, skinke, pølse og marmelade.Den flade form nedsætter bådebage- og afkølingstid, så brødet erhurtigt at servere friskbagt.
2 stk.
Ingredienser
- Fordej:
- 3 dl vand
- 12 g gær (¼ pakke)
- 3 spsk. olivenolie
- 1 ½ tsk. salt
- 250 g durummel
- Næste morgen:
- ca. 250 g pizzamel
- durummel til formning
- Fordejen røres sammen aftenenfør, sådan at den står 6-10 timer,inden den gøres færdig.
- Næste morgen tilsættes pizzamelgradvist, og dejen æltes færdig.Dejen drysses med rigeligt durummelog vendes ud på bordet, hvorden deles i to, formes til kugler ogklappes ud i ca. 2 cm tykkelse, derlægges til hævning, mens ovnenvarmer op til 175 gr.
- Brødene bages ca. 25 min.
Skønne hjemmebagte boller
-
Skønne solskinsboller
-
Cremeboller
-
Luftige teboller med rosiner
-
Chokoladeboller - bagt som brydebrød
-
Lækre boller med nutella & lakrids
-
Wienerbrødsboller med blåbær
-
Hjemmebagte krydderboller
-
Fødselsdagsboller - nem opskrift
-
Boller med chokolade - nem opskrift
-
Boller med kardemomme
-
Boller med fyld og glasur
-
Boller med valnødder