Store cookies med ingefær og chokolade

Store cookies med ingefær og chokolade

Findes der noget bedre end duften af hjemmebagte cookies med chokoladestykker i det lille hjem? Nej, vel? Find opskriften her.

20 stk.

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 250 g brunt rørsukker
  • 2 æg
  • 25 g frisk ingefærrod
  • 300 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 100 g mørk chokolade

  1. Pisk smør og sukker i en skål, til det er cremet. Tilsæt et æg ad gangen og fi ntrevet ingefær, pisk grundigt. Bland mel, bagepulver og hakket chokolade sammen, og rør det i dejen, til den er godt blandet.
  2. Tag klumper af dejen med en ske, og form store, fl ade småkager på en bageplade med bagepapir. Læg dem med stor afstand på pladen, da de fl yder ud.
  3. Bag dem 7 min. på anden øverste ribbe ved 200 gr. ved varmluft, og lad dem afkøle på rist.