Store cookies med ingefær og chokolade
Findes der noget bedre end duften af hjemmebagte cookies med chokoladestykker i det lille hjem? Nej, vel? Find opskriften her.
20 stk.
Ingredienser
- 125 g smør
- 250 g brunt rørsukker
- 2 æg
- 25 g frisk ingefærrod
- 300 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 100 g mørk chokolade
- Pisk smør og sukker i en skål, til det er cremet. Tilsæt et æg ad gangen og fi ntrevet ingefær, pisk grundigt. Bland mel, bagepulver og hakket chokolade sammen, og rør det i dejen, til den er godt blandet.
- Tag klumper af dejen med en ske, og form store, fl ade småkager på en bageplade med bagepapir. Læg dem med stor afstand på pladen, da de fl yder ud.
- Bag dem 7 min. på anden øverste ribbe ved 200 gr. ved varmluft, og lad dem afkøle på rist.