Suppe med kylling og parmesan
Server en dejlig varm og mættende suppe til aftensmaden. Det er nem og smagfuld mad til mange for få penge.
4 personer
Total:55 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 300 g kyllingelår uden ben
- 100 g champignoner
- 1 porre
- 2 gulerødder
- 2 pastinakker
- 1 squash
- 2 spsk. smør
- 1 liter vand
- 2 terninger kyllingebouillon
- 1 laurbærblad
- 1 tsk. oregano
- 2 spsk. frisk timian
- Salt og peber
- ¾ dl revet mozzarella
Sådan gør du:
- Fjern skind og ben fra kødet, og del hvert stykke i tre. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Rens porren, og skær den i skiver. Skræl gulerødder og pastinakker, og snit i tern. Snit squash i skiver.
- Brun kyllingen i smør i en stor gryde. Tilsæt svampene, og steg med et par min.
- Tilsæt resten af grøntsagerne bortset fra squash. Hæld vand over, og smuldr bouillonterningerne i suppen. Tilsæt laurbærblad og oregano. Kog op, og lad suppen koge i 20 min.
- Tilsæt squash og timian. Smag til med salt og peber. Lad suppen koge i 5 min. Top med revet ost.