Suppe med kylling og parmesan

Suppe med kylling og parmesan

Server en dejlig varm og mættende suppe til aftensmaden. Det er nem og smagfuld mad til mange for få penge.

4 personer

Total:55 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 300 g kyllingelår uden ben
  • 100 g champignoner
  • 1 porre
  • 2 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 1 squash
  • 2 spsk. smør
  • 1 liter vand
  • 2 terninger kyllingebouillon
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk. oregano
  • 2 spsk. frisk timian
  • Salt og peber
  • ¾ dl revet mozzarella

Sådan gør du:

  1. Fjern skind og ben fra kødet, og del hvert stykke i tre. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Rens porren, og skær den i skiver. Skræl gulerødder og pastinakker, og snit i tern. Snit squash i skiver.
  2. Brun kyllingen i smør i en stor gryde. Tilsæt svampene, og steg med et par min.
  3. Tilsæt resten af grøntsagerne bortset fra squash. Hæld vand over, og smuldr bouillonterningerne i suppen. Tilsæt laurbærblad og oregano. Kog op, og lad suppen koge i 20 min.
  4. Tilsæt squash og timian. Smag til med salt og peber. Lad suppen koge i 5 min. Top med revet ost.