Suppe med udonnudler og tofu
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 l hønsesuppe eller grøntsagssuppe (du kan også bruge bouillon)
- 3 spsk soja
- 2 spsk sesamolie
- 200 g færdigkogte tykke udon nudler*
- 1 bdt forårsløg
- 1 rød chili
- 1 stykke frisk ingefær på størrelse en tændstikæske
- 200 g fast tofu*
- 1 pakke bønnespirer
- 150 g enoki-svampe*
Sådan laver du suppen
- 1. Varm suppen op, og kom soja og sesamolie i. Varm nudlerne op i suppen.
- 2. Snit forårsløg og chili og skær ingefær i papirtynde skiver. Skær tofuen i tern, og fordel det i portionsskåle sammen med bønnespirer, tofu og forårsløg. Hæld suppe og nudler over, og kom et par skiver ingefær i hver skål. Drys med chili.
- Du kan godt bruge bouillon i stedet for hønsesuppe eller grøntsagssuppe.
- *Enokisvampe er små tynde svampe, der kan købes i velassorterede supermarkeder.
- *Tofu er en fast masse lavet af sojabønner, som er meget let og mild i smagen. Kan købes i de fleste su-permarkeder, asiatiske købmænd og helskostbutikker.
- *Udonnudler kan købes færdigkogte i små portionspakker hos en asiatisk købmand. Du kan også erstatte det med 100 g tørre udonnudler, du selv koger, eller med en anden slags pasta.