Suppe opskrift med udonudler og tofu

Suppe med udonnudler og tofu

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 l hønsesuppe eller grøntsagssuppe (du kan også bruge bouillon)
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk sesamolie
  • 200 g færdigkogte tykke udon nudler*
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 rød chili
  • 1 stykke frisk ingefær på størrelse en tændstikæske
  • 200 g fast tofu*
  • 1 pakke bønnespirer
  • 150 g enoki-svampe*

Sådan laver du suppen

  1. 1. Varm suppen op, og kom soja og sesamolie i. Varm nudlerne op i suppen.
  2. 2. Snit forårsløg og chili og skær ingefær i papirtynde skiver. Skær tofuen i tern, og fordel det i portionsskåle sammen med bønnespirer, tofu og forårsløg. Hæld suppe og nudler over, og kom et par skiver ingefær i hver skål. Drys med chili.
  3. Du kan godt bruge bouillon i stedet for hønsesuppe eller grøntsagssuppe.
  4. *Enokisvampe er små tynde svampe, der kan købes i velassorterede supermarkeder.
  5. *Tofu er en fast masse lavet af sojabønner, som er meget let og mild i smagen. Kan købes i de fleste su-permarkeder, asiatiske købmænd og helskostbutikker.
  6. *Udonnudler kan købes færdigkogte i små portionspakker hos en asiatisk købmand. Du kan også erstatte det med 100 g tørre udonnudler, du selv koger, eller med en anden slags pasta.

TIP

Du kan godt bruge bouillon i stedet for hønsesuppe eller grøntsagssuppe.

*Enokisvampe er små tynde svampe, der kan købes i velassorterede supermarkeder.

*Tofu er en fast masse lavet af sojabønner, som er meget let og mild i smagen. Kan købes i de fleste su-permarkeder, asiatiske købmænd og helskostbutikker.

*Udonnudler kan købes færdigkogte i små portionspakker hos en asiatisk købmand. Du kan også erstatte det med 100 g tørre udonnudler, du selv koger, eller med en anden slags pasta.