hjemmelavet sushi med laks

Sushi med laks, avocado og flødeost

Små, lækre bidder med sunde fedtstoffer fra avocado og laks. Protein og sundt fedt giver god mæthed.

24 stykker sushi

Total:1 time

Ingredienser

  • 4 ruller – 24 styk
  • 8 store icebergblade
  • 8 romainesalatblade
  • 1 avocado
  • 200 g sushi-laks
  • 100 g Philadelphia light
  • 1 tsk wasabipasta
  • friskrevet gurkemeje
  • Tilbehør:
  • soja, f.eks. tamari
  • edamamebønner (kogt 2 min i vand)

Sådan laver du sushi med avocado og laks

  1. 1/ Pil forsigtigt icebergbladene og romainesalatbladene af salathovederne. Læg dem sammen, to af hver oven på hinanden, så du får 4 bunker med salat.
  2. 2/ Skær avocadoen i tynde skiver, og laksen i 1 cm tykke strimler. Læg stykker af avocado på salatbladet og laksen ovenpå. Smør ost og et meget tyndt lag wasabipasta over laksen. Riv frisk gurkemeje over.
  3. 3/ Rul salaten rundt om fyldet, og luk rullen. Brug evt. en sushimåtte rullet i folie. Rul rullen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl.
  4. 4/ Skær rullerne i seks skiver lige før servering.
  5. [30 kcal pr. styk]