Svampesuppe med ingefær

Svampesuppe med ingefær

Brug årstidens svampe til denne herlige suppe. Her harvi brugt karljohan, granmælkehat, violet hekseringshatog kantarel.

4 personer

Ingredienser

  • 400 g faste svampe (renset vægt)
  • ½ tsk. karry
  • lidt olie
  • 1½ l god kyllingesuppe
  • 4 skiver ingefær
  • 5 cm grøn skal af lime
  • 1 hel chili
  • 8 cherrytomater
  • 4 forårsløg
  • 300 g kogt kyllingekød i strimler

  1. Skær de rensede svampe i passende stykker, og svits dem med karry i lidt olie. Tilsæt suppe, ingefær, limeskal og en hel skyllet chili. Kog ca. 5 min.
  2. Tilsæt skyllede halve tomater og skyllet og snittet forårsløg samt kyllingekød, og kog endnu 2 min. Fjern ingefærskiverne, smag til og server.