Svampesuppe med ingefær
Brug årstidens svampe til denne herlige suppe. Her harvi brugt karljohan, granmælkehat, violet hekseringshatog kantarel.
4 personer
Ingredienser
- 400 g faste svampe (renset vægt)
- ½ tsk. karry
- lidt olie
- 1½ l god kyllingesuppe
- 4 skiver ingefær
- 5 cm grøn skal af lime
- 1 hel chili
- 8 cherrytomater
- 4 forårsløg
- 300 g kogt kyllingekød i strimler
- Skær de rensede svampe i passende stykker, og svits dem med karry i lidt olie. Tilsæt suppe, ingefær, limeskal og en hel skyllet chili. Kog ca. 5 min.
- Tilsæt skyllede halve tomater og skyllet og snittet forårsløg samt kyllingekød, og kog endnu 2 min. Fjern ingefærskiverne, smag til og server.