Svampesuppe med majroer, kål og pasta

Svampesuppe med majroer, kål og pasta

Alle sæsonens bedste råvarer i én og samme suppe. MUMS!

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 400 g svampe, f.eks. portobello, champignons eller Karl Johan
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g majroer (kan erstattes af radiser eller ræddiker)
  • 200 g grønkål eller sortkål
  • 200 g pasta, f.eks. muslingeskaller
  • 1,5 dl god bouillon, f.eks. grøntsagssuppe.

Sådan laver du svampesuppe:

  1. Skær svampene i strimler og steg dem gyldne i olien. Krydr med salt og peber.
  2. Fjern top og bund på majroerne, og skær dem i tynde både. Hak kålen groft. Varm suppen op og kog pastaen heri efter anvisningerne på pakken. Majroer og kål koges med de sidste 3-4 min.
  3. Servér suppen i skåle, og vend svampene i til sidst.
  4. Prøv også suppe med kødboller, ingefær og gulerødder
  5. Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/