Svinekotelet & mango-agurke-salat
En ret, der gør sig ekstra godt på grillen.
4
Ingredienser
- 4 svinekoteletter a 100 g
- 1 spsk olivenolie til pensling
- salt, peber citrontimian
- Salat:
- 1 snittet agurk
- 1 snittet fennikel
- kød af 1 mango i mundrette stykker
- 250 g cherry- eller aromatomater i halve
- frisk mynte
- 2 spsk appelsinsaft
- 1 spsk appelsin- eller citronolie
- 300 g fuldkornsbrød
- Sådan gør du: Pensl kødet med olie, drys salt, peber og timian på, og grill det i 3-4 minutter på hver side. Bland alle ingredienser til salaten, og smag til med appelsinsaft, citrusolie samt salt og friskkværnet peber. Server den til kødet med groft brød, som evt. også har været en tur på grillen.
- ● ● ● Energi pr. person: 590 kcal, fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %