Svinemørbrad med spidskålssalat
En nem opskrift på svinemørbrad med en eksotisk og indholdsrig spidskålssalat.
2 personer
Ingredienser
- 150 g afpudset svinemørbrad
- 1 tsk paprika
- ¼ tsk stødt spidskommen
- ¼ tsk stødt koriander
- ¼ tsk stødt fennikel
- ½ tsk havsalt
- 150 g nye kartofler
- 1 tsk olivenolie
- 100 g spidskål
- 100 g gulerødder
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk sirup
- 50 g kvark 1 %
- 1 kvist frisk mynte
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Bland de tørrede krydderier og del dem i to portioner.
- Skær kødet i tykke skiver og vend dem sammen med den ene portion.
- Skrub kartoflerne rene, skær dem I halve eller kvarter og vend dem med olie og resten af krydderiblandingen.
- Læg kartoflerne i en lille bradepande foret med bagepapir og sæt dem i ovnen 20-25 min.
- Snit spidskål og gulerødder i meget tynde strimler og vend dem sammen med citronsaft, sirup, salt og peber. Rør kvarken sammen med finthakket mynte, salt og peber.
- Steg kødet på en grill, grillpande eller under grillen i ovnen ca. 3 min. på hver side.
- Anret kødet med kartofler, salat og myntedressing.