Svinemørbrad med spidskålssalat

Svinemørbrad med spidskålssalat

En nem opskrift på svinemørbrad med en eksotisk og indholdsrig spidskålssalat.

2 personer

Ingredienser

  • 150 g afpudset svinemørbrad
  • 1 tsk paprika
  • ¼ tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk stødt koriander
  • ¼ tsk stødt fennikel
  • ½ tsk havsalt
  • 150 g nye kartofler
  • 1 tsk olivenolie
  • 100 g spidskål
  • 100 g gulerødder
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk sirup
  • 50 g kvark 1 %
  • 1 kvist frisk mynte

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Bland de tørrede krydderier og del dem i to portioner.
  3. Skær kødet i tykke skiver og vend dem sammen med den ene portion.
  4. Skrub kartoflerne rene, skær dem I halve eller kvarter og vend dem med olie og resten af krydderiblandingen.
  5. Læg kartoflerne i en lille bradepande foret med bagepapir og sæt dem i ovnen 20-25 min.
  6. Snit spidskål og gulerødder i meget tynde strimler og vend dem sammen med citronsaft, sirup, salt og peber. Rør kvarken sammen med finthakket mynte, salt og peber.
  7. Steg kødet på en grill, grillpande eller under grillen i ovnen ca. 3 min. på hver side.
  8. Anret kødet med kartofler, salat og myntedressing.