Syltede rødbeder med balsamico

Syltede rødbeder med balsamico

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 1 l)
  • 1 kg små runde rødbeder
  • 1/2 l æbleeddike
  • 1 dl balsamico
  • 300 g rørsukker
  • 1 tsk salt
  • 3 stk. hel allehånde
  • 3 stk. hel sort peber
  • evt. konserveringsmiddel

  1. Vask rødbederne og kog dem i letsaltet vand ca. 25 min. Hæld vandet fra rødbederne og læg dem i iskoldt vand.
  2. Smut skrællen af dem og fordel dem i rengjorte, skoldede glas.
  3. Giv æbleeddike, balsamico, sukker, salt, og krydderier et opkog og hæld det over rødbederne.
  4. Luk glassene til og opbevar dem et mørkt og køligt sted.
  5. Server rødbederne som tilbehør eller brug dem i salater.