Tandoori-laks
Næringsindhold
- Energi pr. person:670 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:27 %
- Kulhydrat:44 %
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 2 knuste fed hvidløg
- 500 g dadeltomater i halve
- 250 g spinatblade/babyspinat
- 1 dåse velafdryppede kikærter
- 1-2 dl grøntbouillon
- salt, friskkværnet peber
- tandoorikrydderi (alternativt røget spansk paprika)
- 4 laksefiletter a 125 g uden skind og ben
- 300 g baguette.
Sådan gør du
- Varm olien i en stor sauterepande og rist hvidløgene kort.
- Hæld tomaterne i panden og sautér videre et par minutter, hvorefter spinaten tilsættes, og der steges videre, til den begynder at falde sammen.
- Bland kikærterne i, tilsæt lidt bouillon, drys salt og peber samt tandoorikrydderi på fisken, læg stykkerne oven på fyldet, læg låg på panden og damp det hele, til fisken er fast – ca. 6-8 minutter.
- Servér med lun baguette.