Tapas med rødspættefileter

Tapas med rødspættefileter

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/bagetid: 12-14 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g rødspættefileter
  • 150 g frisk spinat
  • 1 lille rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 spsk rosiner
  • 1 pakke Serranoeller
  • Parmaskinke
  • Tilbehør:
  • rucolasalat, soltørrede tomater, sorte oliven, ristet brød

  1. Tænd ovnen på 210 grader.
  2. Skyl og slyng spinaten.
  3. Sauterfinthakket rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie ogtilsæt spinaten. Vend rundt, til det netop falder sammen, oghæld det ud på en tallerken.
  4. Rist pinjekernerne gyldne på entør pande og vend dem i spinaten sammen med rosiner. Smagtil med salt og peber.
  5. Del fileterne på langs, drys dem medfriskkværnet salt og peber og rul dem med spinatfyldet.
  6. Lægen skive skinke rundt om hver fiskerulle og hæft evt. med entandstikker. Læg rullerne i en bradepande foret med bagepapirog sæt dem i ovnen ca. 8 min.
  7. Tag dem ud og anret dempå tallerkner med skyllet rucolasalat, soltørrede tomater ogoliven.
  8. Server med ristet brød.