Tapas med rødspættefileter
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/bagetid: 12-14 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g rødspættefileter
- 150 g frisk spinat
- 1 lille rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 2 spsk pinjekerner
- 1 spsk rosiner
- 1 pakke Serranoeller
- Parmaskinke
- Tilbehør:
- rucolasalat, soltørrede tomater, sorte oliven, ristet brød
- Tænd ovnen på 210 grader.
- Skyl og slyng spinaten.
- Sauterfinthakket rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie ogtilsæt spinaten. Vend rundt, til det netop falder sammen, oghæld det ud på en tallerken.
- Rist pinjekernerne gyldne på entør pande og vend dem i spinaten sammen med rosiner. Smagtil med salt og peber.
- Del fileterne på langs, drys dem medfriskkværnet salt og peber og rul dem med spinatfyldet.
- Lægen skive skinke rundt om hver fiskerulle og hæft evt. med entandstikker. Læg rullerne i en bradepande foret med bagepapirog sæt dem i ovnen ca. 8 min.
- Tag dem ud og anret dempå tallerkner med skyllet rucolasalat, soltørrede tomater ogoliven.
- Server med ristet brød.