Tarteletter med skinke og svampe

Tarteletter med skinke og svampe

4 personer

Ingredienser

  • Fyld:
  • 250 g champignoner
  • 35 g smør
  • 2½ spsk. hvedemel
  • 4 dl bouillon
  • 2 dl piskefløde
  • 200 g juleskinke skåret i tern
  • 3 spsk. hakket persille
  • 1-2 tsk. dijonsennep (kan udelades)
  • salt, peber
  • 4 tarteletter
  • Pynt:
  • 1 æble og persille

  1. Rens champignonerne,og skærdem i skiver ellerkvarter. Stegdem gyldne i 10g smør på enpande. Smelt desidste 25 g smøri en gryde. Rørhvedemelet i.Tilsæt kogendebouillon lidt adgangen underomrøring. Komfløden i. Kogstuvningen sammenca. 5 min.under omrøring.
  2. Tilsæt skinke,de fleste champignonerogpersille. Kog opunder omrøring.Smag til medsennep, salt ogpeber
  3. Varm tarteletternei ovnen.Fyld den varmestuvning i. Serverdem pyntet medæbletern, restenaf champignonerneog persille.