Tarteletter med skinke og svampe
4 personer
Ingredienser
- Fyld:
- 250 g champignoner
- 35 g smør
- 2½ spsk. hvedemel
- 4 dl bouillon
- 2 dl piskefløde
- 200 g juleskinke skåret i tern
- 3 spsk. hakket persille
- 1-2 tsk. dijonsennep (kan udelades)
- salt, peber
- 4 tarteletter
- Pynt:
- 1 æble og persille
- Rens champignonerne,og skærdem i skiver ellerkvarter. Stegdem gyldne i 10g smør på enpande. Smelt desidste 25 g smøri en gryde. Rørhvedemelet i.Tilsæt kogendebouillon lidt adgangen underomrøring. Komfløden i. Kogstuvningen sammenca. 5 min.under omrøring.
- Tilsæt skinke,de fleste champignonerogpersille. Kog opunder omrøring.Smag til medsennep, salt ogpeber
- Varm tarteletternei ovnen.Fyld den varmestuvning i. Serverdem pyntet medæbletern, restenaf champignonerneog persille.