Dejlige julesild fra danske kroer
En skøn kogebog med variationer til julens silderetter.
Ingen julefrokost uden sild – og mange har som tradition at spise mange forskellige silderetter. Denne kogebog giver gode opskrifter fra 10 kroer og spisesteder rundt om i landet.
Her byder vi på:♥
- Krosild med med kartoffelkompot
- Æblesild fra Hotel Saxkjøbing
- Sild i lage med skrædderduelse
- Christiansø-sild med æggesalat
- Karrysild fra Nyhavn
- Mangosild
- Tomatsild med kaperscreme og peberrod
- Lune stegte sild i æble-honningeddike
- Kryddersild med paprikadressing
- Peberrodssild med æble
- Skipperkroens julesild
- Julekrydrede sild
- Sildesalat med bladselleri
- Sennepsgravade sild
- Gin- og enebærmarinerede sild
Få dejlig inspiration til fornyelse på sildebordet her:
Dejlige julesild fra danske kroer