Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
Spring flæskesteg, karrysalat og sild over i år, og lav en moderne julefrokost med små løgtærter, frisk rimmet torsk, saftige poussiner og clafoutis til dine gæster.
De fleste mennesker skal til mere end én julefrokost i løbet af december, og derfor kan flæskesteg og lun leverpostej nogle gange blive en smule ensformigt.
Overrask dine gæster med en moderne fortolkning af den traditionsrige julefrokost - det vil de takke dig for!
Her byder vi på:
Rimmet torsk med grape og julesalat
Sprøde poussiner med blomkålssalat
Salat med blå ost, tørret frugt og nødder
Blomme-clafoutis med kardemomme
Vidste du...
At mange mener, at traditionen med julefrokoster på arbejdspladsen stammer fra Sverige, hvor hvor mange arbejdspladser holdt julefrokoster på Luciadagen den 13. december.
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt