Thai beef-salad
Næringsindhold
- Energi pr. person:490 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:30 %
- Kulhydrat:51 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 store bøffer af oksefilet a 200 g
- 1 spsk groft stødt sort peber
- 1 tsk groft stødt koriander
- 1 tsk havsalt
- 2 tsk olie
- 100 g grønne asparges
- 1 skrællet, flækket, udkernet agurk
- 1 bdt snittede forårsløg
- 2 små fintsnittede pak choi
- 1 håndfuld af henholdsvis thai-basilikum mynte og koriander.
- 300 g kogte ægnudler.
- Lime-dressing:
- 15 g rørsukker
- 2 spsk limesaft
- 1 spsk fishsauce
- 2 udkernede, finthakkede chili
- 1 fed knust hvidløg.
Sådan gør du
- Dup kødet tørt. Bland peberkorn, koriander og salt, og gnid kødet godt med blandingen før det grilles eller steges i olie 3-5 min. på hver side alt efter, hvor stegt det ønskes. Grill eller steg aspargesene med de sidste 3-4 min.
- Bland grøntsager og krydderurter. Rør dressingen sammen, husk at være opmærksom på, at sukkeret bliver helt opløst, og smag til.
- Skær kødet i skiver, anret det med salaten og dryp dressing hen over.