Super nem thai-salat med hakket oksekød
Super nem thaimad, du kan lave i en fart. Suppler med ris eller nudler, hvis du gerne vil strække maden lidt.
4 personer
Ingredienser
- 250 g ægnudler
- 2 løg
- 1 spsk. olie
- 400 g hakket oksekød
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 tsk. sambal oelek
- 1 spsk. grøn
- currypaste
- 2 spsk. fishsauce
- 2 spsk. sojasauce
- 2 dl hønsebouillon
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- 3-4 spsk. cashewnødder
- Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Afdryp dem i en si.
- Hak løgene. Varm olien op i en wok eller dyb stegepande. Svits kød, løg og hvidløg, til det har skiftet farve. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad det simre
- ca. 10 min. under låg.
- Fordel nudlerne på skyllede afdryppede salatblade. Fordel kødblandingen over nudlerne. Pynt med skyllet og afdryppet feldsalat, cashewnødder og limebåde.