Thaimad med hakket oksekød

Super nem thai-salat med hakket oksekød

Super nem thaimad, du kan lave i en fart. Suppler med ris eller nudler, hvis du gerne vil strække maden lidt.

4 personer

Ingredienser

  • 250 g ægnudler
  • 2 løg
  • 1 spsk. olie
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 1 spsk. grøn
  • currypaste
  • 2 spsk. fishsauce
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • 3-4 spsk. cashewnødder

  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Afdryp dem i en si.
  2. Hak løgene. Varm olien op i en wok eller dyb stegepande. Svits kød, løg og hvidløg, til det har skiftet farve. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad det simre
  3. ca. 10 min. under låg.
  4. Fordel nudlerne på skyllede afdryppede salatblade. Fordel kødblandingen over nudlerne. Pynt med skyllet og afdryppet feldsalat, cashewnødder og limebåde.