Thailandsk kyllingecoleslaw
Næringsindhold
- Energi pr. person:314 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:50 %
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 300 g kogt eller stegt kyllingefilet
- 1/4 dl Fish sauce
- 1/4 dl limesaft
- 1 spsk sukker
- 1 spsk sesamolie
- 1 tsk knust ingefær
- 400 g snittet spidskål
- 4 gulerødder
- 1 rødløg
- 2 røde chili uden kerner
- frisk koriander
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
- Pisk Fish sauce, limesaft, sukker, sesamolie og ingefær sammen.
- Tilsæt spidskål, gulerod i strimler, rødløg i smalle både og fintsnittet chili.
- Bland godt og kom kylling samt koriander ved.
- Server med groft brød.