Opskrift på thailandsk kyllingecoleslaw

Thailandsk kyllingecoleslaw

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    314 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    50 %

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 300 g kogt eller stegt kyllingefilet
  • 1/4 dl Fish sauce
  • 1/4 dl limesaft
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 tsk knust ingefær
  • 400 g snittet spidskål
  • 4 gulerødder
  • 1 rødløg
  • 2 røde chili uden kerner
  • frisk koriander
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
  2. Pisk Fish sauce, limesaft, sukker, sesamolie og ingefær sammen.
  3. Tilsæt spidskål, gulerod i strimler, rødløg i smalle både og fintsnittet chili.
  4. Bland godt og kom kylling samt koriander ved.
  5. Server med groft brød.