Tomatsalat med chili og fersken
Pift den almindelige tomatsalat op med chili og fersken.
Ingredienser
- 250 g cherrytomater
- 2-3 ferskner, modne
- ½ chili
- ½-1 bakke rucola
- ½-1 potte basilikum
- 20 mini mozzarellaer (ca. 150 g)
- salt, peber og olivenolie.
Sådan laver du tomatsalat med chili og fersken:
- Skær tomaterne i halve. Halvér fersknerne, fjern stenen, og skær frugten i skiver. Halvér chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint. Skyl rucolaen, og pluk basilikummen.
- Halvér, eller riv de små mozzarellaer over.
- Bland tomater, fersken, chili, rucola og basilikumblade på et stort fad eller i en salatskål. Kom små mozzarellaer over, og krydr med salt, peber og olivenolie.
PRØV OGSÅ: Spidskålssalat med rygeost og dild