Trifli med rabarber og jordbær

Trifli med rabarber og jordbær

Ingredienser

  • 125 g rabarber (stykker)
  • 75 g jordbær
  • vaniljekorn
  • multisød
  • ½ dl vand
  • Fyld:
  • 15 g havregryn
  • 15 g mandler (hakkede)
  • multisød
  • Vaniljecreme:
  • 100 g DDV yoghurt 7%
  • 1–2 spsk multisød
  • vaniljekorn

  1. Kom rabarber, jordbær, vaniljekorn, multisød og vand i en gryde og kog under låg i i ca. 15 minutter.
  2. Rist havregryn og hakkede mandler på en tør pande, til de tager farve.
  3. Tilsæt sødestof, vend hurtigt blandingen rundt og hæld denud på et stykke bagepapir.
  4. Afkøl blandingen. Rør yoghurt, multisød og lidt vaniljekorn sammen.
  5. Anret kompotten i portionsglas med fyldet ogvaniljecremen ovenpå.
  6. Kalorier 340 kcal
  7. Protein 14 g (16%)
  8. Kulhydrat 34 g (45%)
  9. Fedt 15 g (39%)
  10. Kostfibre 9 g
  11. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
  12. Køb bogen - klik her