Trifli med rabarber og jordbær
Ingredienser
- 125 g rabarber (stykker)
- 75 g jordbær
- vaniljekorn
- multisød
- ½ dl vand
- Fyld:
- 15 g havregryn
- 15 g mandler (hakkede)
- multisød
- Vaniljecreme:
- 100 g DDV yoghurt 7%
- 1–2 spsk multisød
- vaniljekorn
- Kom rabarber, jordbær, vaniljekorn, multisød og vand i en gryde og kog under låg i i ca. 15 minutter.
- Rist havregryn og hakkede mandler på en tør pande, til de tager farve.
- Tilsæt sødestof, vend hurtigt blandingen rundt og hæld denud på et stykke bagepapir.
- Afkøl blandingen. Rør yoghurt, multisød og lidt vaniljekorn sammen.
- Anret kompotten i portionsglas med fyldet ogvaniljecremen ovenpå.
- Kalorier 340 kcal
- Protein 14 g (16%)
- Kulhydrat 34 g (45%)
- Fedt 15 g (39%)
- Kostfibre 9 g
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
- Køb bogen - klik her