Tunsalat med ananas og bacon

Tunsalat med ananas og bacon

4 personer

Ingredienser

  • 100 g spæd salat
  • 2 ds. tun i olie
  • ½ hvidt salatløg
  • 1 lille ananas
  • 4-5 tomater
  • ½ agurk
  • citronsaft
  • Dressing:
  • 4 skiver sprødstegt bacon
  • 2 dl cremefraiche 9%
  • 1 spsk. friskhakket estragon
  • salt, peber
  • Pynt:
  • et par skiver sprødstegt bacon
  • Tilbehør:
  • brød

  1. Fordel godt skyllet og afdryppet salatpå et fad. Fordel tun, ananas i tern,tomattern og agurketern over. Pynt medskiver af salatløg. Dryp med citronsaft,og krydr med salt og peber. Pynt medestragon.
  2. Hak baconskiverne i små stykker. Røringredienserne til dressingen sammen. Server dressingen til salaten, eller fordelden over i en stribe. Pynt med bacon ogen kvist estragon.