Tunsalat med ananas og bacon
4 personer
Ingredienser
- 100 g spæd salat
- 2 ds. tun i olie
- ½ hvidt salatløg
- 1 lille ananas
- 4-5 tomater
- ½ agurk
- citronsaft
- Dressing:
- 4 skiver sprødstegt bacon
- 2 dl cremefraiche 9%
- 1 spsk. friskhakket estragon
- salt, peber
- Pynt:
- et par skiver sprødstegt bacon
- Tilbehør:
- brød
- Fordel godt skyllet og afdryppet salatpå et fad. Fordel tun, ananas i tern,tomattern og agurketern over. Pynt medskiver af salatløg. Dryp med citronsaft,og krydr med salt og peber. Pynt medestragon.
- Hak baconskiverne i små stykker. Røringredienserne til dressingen sammen. Server dressingen til salaten, eller fordelden over i en stribe. Pynt med bacon ogen kvist estragon.