Vandbakkelser med flødeskum og frugt
En sød og blød dessert - namlig vandbakkelser med flødeskum. Vi giver dig en opskrift.
(8 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 30 min.
- Koge/bagetid: ca. 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 100 g smør
- 1 dl vand
- 100 g hvedemel
- 2-3 æg (sammenpiskede)
- 2 dl piskefløde (letpisket flødeskum)
- ½ stang vanilje (kornene)
- 2-3 spsk flormelis
- ca. 500 g frisk frugt (tern)
- Smelt smør og vand i en gryde, drys mel i og rør kraftigt, til dejen slipper. Køl det af. Tilsæt æg, til dejen er blød.
- Form boller med to skeer og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 20 min. nederst i en 200 grader varm ovn.
- Lad vandbakkelserne køle af og skær et låg af dem.
- Bland flødeskum med vanilje og flormelis, fordel det i vandbakkelserne sammen med frugten og servér.