Vandbakkelser med is og chokoladesovs
(12 stk - runde)
Ingredienser
- Arbejdstid: 10 min.
- Bagetid: ca. 45 min.
- Indfrysningstid: ca. 10 min. (i ismaskine)
- Ingredienser:
- 1 portion vandbakkelsesdej (se opskriften her)
- Bær-is:
- 250 g blandede bær (frosne)
- 3 dl sødmælk
- 250 g flormelis
- 1½ dl piskefløde
- Chokoladesovs:
- 2½ dl piskefløde
- 150 g mørk chokolade
- Blend bær med mælk og flormelis, og kør til ensartet konsistens. Tilsæt fløde til sidst.
- Hæld cremen i en ismaskine, og kør til passende fast konsistens.
- Klip vandbakkelserne op, og sæt en stor kugle is på hver bund. Sæt låg på, og klem sammen. Servér straks eller sæt i fryseren.
- Chokoladesovs:
- Varm fløde op til kogepunktet, og sluk. Pisk små stykker chokolade i, og servér lun chokoladesovs til vandbakkelser med is.