Vaniljekranse som hjerter
Prøv disse vaniljehjerter i stedet for de sædvanlige vaniljekranse.
Ca. 50 stk.
Ingredienser
- Tid: 30 min.
- Ovntid: 7 min.
- 50 g mandler
- 1 stang vanilje
- 250 g hvedemel
- ½ tsk. hjortetaksalt
- 125 g sukker
- 175 g smør
- 1 æg
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Blend mandlerne fint i en foodprocessor.
- Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
- Bland mel med mandelmel, vaniljekorn, hjortetaksalt, sukker og smør i en foodprocessor. Tilsæt ægget, og saml dejen.
- Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og udstik små hjerter med en hjerteform (6-7 cm i diameter).
- Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. Lad dem afkøle helt på en bagerist, inden de kommes i kagedåser.
- SE MERE: Brunkager med pistacienødder
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt
PRØV OGSÅ:Nissekager