Vaniljehjerter

Vaniljekranse som hjerter

Prøv disse vaniljehjerter i stedet for de sædvanlige vaniljekranse.

Ca. 50 stk.

Ingredienser

  • Tid: 30 min.
  • Ovntid: 7 min.
  • 50 g mandler
  • 1 stang vanilje
  • 250 g hvedemel
  • ½ tsk. hjortetaksalt
  • 125 g sukker
  • 175 g smør
  • 1 æg

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Blend mandlerne fint i en foodprocessor.
  3. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
  4. Bland mel med mandelmel, vaniljekorn, hjortetaksalt, sukker og smør i en foodprocessor. Tilsæt ægget, og saml dejen.
  5. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og udstik små hjerter med en hjerteform (6-7 cm i diameter).
  6. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. Lad dem afkøle helt på en bagerist, inden de kommes i kagedåser.
  7. SE MERE: Brunkager med pistacienødder
PRØV OGSÅ:Nissekager