Whitney Port Magnum

Ny, længeventet Magnum-is har for første gang ramt Danmark

Frisko har siden 1989 lavet Magnum, som du kender den: En flødeis på komælk med vaniljekorn og chokoladeovertræk. Tør du prøvet noget nyt?

Selvom det stadig er koldt udenfor, så begynder solen at titte en smule frem, og snart er det tid til at spise is i stor stil. Hjemmelavet is er helt klart en af de bedste måder at slå trangen ned på, hvis du spørger os, og der findes heldigvis mange variationer af den lækre dessert, hvor kun fantasien sætter grænser.

Men, hvis du ligesom nogle af os er uden teknisk snilde i køkkenet, er din lokale købmands fryser et godt alternativ. Og netop her finder du nu Magnums nyeste lancering – en vegansk Magnum Classic i Danmark, som du kan købe enkeltvis og en vegansk Magnum Mandel, som dog kun fås i sampak.

”Lanceringen af den klassiske Magnum i vegansk udgave sætter nye standarder for plantebaseret is. Baseret på ærteprotein men med samme uovertrufne Magnum-smag kan veganere nu også få en bid af himlen,” skriver Magnum i den tilhørende pressemeddelelse. Og Frisko er ikke de eneste, der prøver kræfter med vegansk is. Vermont-baserede Ben & Jerry’s lancerede allerede i 2016 en vegansk version af deres is på det amerikanske marked.

Vi glæder os til at smage dem alle sammen!

8711327313712.png

Magnum Vegan Classic kan fås til 27 kr. i butikkerne nu, eller du kan vælge en sampak og få en vegansk Magnum Mandel med i købet til 49,95 kr.