Vietnamesisk baguette
Næringsindhold
- Energi pr. person:620 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:20 %
- Kulhydrat:50 %
4
Ingredienser
- 300 g skinkekød i wokstrimler
- 1 spsk olie til stegning
- ¼ dl hoisinsauce
- 2 gulerødder
- 200 g skrællet kinaradise
- ¼ dl risvinseddike
- 1-2 tsk sukker
- salt, peber
- 4 fuldkornsbaguette a 125 g
- 100 g fedtfattig sandwichspread
- sprød salat
- ½ agurk
- 1 forårsløg.
Sådan gør du
- Lynsteg kødet 2 minutter i olie. Tilsæt hoisinsaucen, lynsteg endnu 1 minut, så det karamelliserer og stil det til side.
- Skær gulerødder og kinaradise i tynde stave og vend dem i en marinade af risvinseddike, sukker, salt og peber. Lad det trække mindst 10 minutter.
- Flæk brødene, smør med sandwichspread og fyld med salat, skinkestrimler, marinerede grøntsager, agurk i halve skiver samt snittet forårsløg.