Opskrift på vietnamesisk kyllingesalat

Vietnamesisk kyllingesalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    377 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    50 %

4

Ingredienser

  • ½ kg skrællede gulerødder
  • 1 lille spidskål
  • 400 g stegt eller kogt kyllingefilet
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk ristet sesamolie
  • 2 spsk sød stærk chilisauce
  • ½ tsk knust ingefær
  • mynteblade
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Skær gulerødderne i tynde stave og snit spidskålen.
  2. Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
  3. Rør limesaft, fiskesauce, sesamolie, chilisauce og ingefær sammen.
  4. Vend grøntsager og kød med dressingen, drys med mynteblade og servér med brød.