Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli

Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli

Sund og lækker mad tager nødvendigvis ikke lang tid at lave. Prøv denne skønne ret med rejer og grønt, der tager mindre end en halv time at fremtrylle.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    337 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    56 %
  • Kulhydrat:
    27 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 400 g pak choi
  • 300 g aspargesbroccoli
  • 350 g rå tiger- eller rødrejer, pillede
  • 2 tsk. sesamolie
  • Salt og peber

Limedressing:

  • 1 dl limesaft, friskpresset
  • 1 rød chili, finthakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 spsk. fiskesauce
  • Frisk koriander

Sådan gør du:

  1. Flæk pak choi- kålen igennem på langs, snit eventuelt broccolien groft, og dyp rejerne tørre. Varm olien i en wok, og steg pak choi og broccoli i 2-3 minutter.
  2. Kom rejerne ved, steg yderligere i cirka 3 minutter.
  3. Vend grøntsagerne og rejer undervejs i stegningen, og krydr med salt og peber.
  4. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og hæld den i panden, rør om, og varm det hele kort. Servér med frisk koriander