Wraps med falafler
Wraps er lige sagen! Her er en wrap med falafler og lækre grønsager. Det er en perfekt madpakke-idé!
2 stk
Ingredienser
- 1 rødt spidskål
- 1 rødløg
- 1 bundt bredbladet persille
- avokadomayo
- 2 tortillaer
- 6 falafler
- Avokadomayo:
- 2 1/5 dl
- 2 avokadoer
- 4 spsk mayonnaise
- 3 fed hvidløg
- salt og peber
- Sådan gør du: Hak spidskål, løg og bredbladet persille i mindre stykker.
- Skær avokadoerne over, og udhul dem med en ske. Kom avokadomassen i en skål. Kom mayonnaise og hvidløg i skålen, og mos blandingen med en stavblender. Smag avokadomayoen til med salt og peber.
- Smør tortillaerne med avokadomayo. Gem resten i køleskabet. Det kan bruges i burgere og som dip.
- Kom spidskål, løg og persille på. Kom falaflerne på, og mos dem evt., så de fordeles og ikke falder ud. Rul tortillaerne sammen til wraps.
- SE OPSKRIFTEN PÅ FALAFLER HER
- TIP! Grønsagerne i wrapsene kan varieres, alt efter årstiden, eller hvad du lige har i køleskabet. Desuden kan avokadomayoen skiftes ud med hummus.
- Opskriften er fra bogen femme foood af Annika Methmann Christensen og Winnie Methmann Christensen, Femme food, Lindhardt & Ringhof, 200 kr.