friske forårsruller picnic

Wraps med laks, ingefær & forårsløg

Lige til at spise med fingrene.

4

Ingredienser

  • 1 pakke spring-rollwraps (12 stk.)
  • ca. 1 dl sød chilisauce
  • 200 g røget laks i tynde skiver
  • 3-4 spsk syltet ingefær
  • 12-24 forårsløg
  • 2-3 udkernede, finthakkede chilier
  • 1 potte koriander
  • Drys:
  • evt. 1-2 tsk sort sesam
  • Misodip:
  • 5 spsk hvid misopasta
  • 1 tsk sesamolie
  • ½ dl riseddike
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk rørsukker

  1. Sådan gør du: Tilbered springrollwraps efter anvisningen på pakningen. Smør dem med et tyndt lag chilisauce, og rul dem sammen med laks, lidt ingefær, et par forårsløg, chili og koriander. Lav en til to stk. ad gangen, og drys dem evt. med sesamfrø. Rør alle ingredienser til misodippen sammen, smag den godt til, og server den til de friske ruller.
  2. ● ● ● Energi pr. person: 310 kcal, fedt 20 %, protein 21 %, kulhydrat 59 %