Yoghurt med speltcrunch og brombærkompot
En lille skål luksus, hvor du kan lave både crunch og brombærkompot i forvejen.
4
Ingredienser
- Brombærkompot:
- 250 g brombær
- 3/4 dl vand
- 50 g rørsukker
- korn af 1 stang vanilje
- Speltcrunch:
- 50 g speltflager (kan erstattes af grovvalsede havregryn)
- 50 g honning
- 6 dl græsk yoghurt 2%
Sådan gør du:
- Kom vand, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt brombærrene og kog op. Tag straks gryden af varmen og afkøl kompotten.
- Smelt honning på en slip-let pande. Tilsæt speltflager og vend rundt, så honningen fordeler sig. Steg indtil speltflagerne er gyldne. Læg crunchen på et stykke bagepapir til afkøling.
- Anret yoghurt i skåle og top med crunch og kompot.