Yoghurt med crunch

Yoghurt med speltcrunch og brombærkompot

En lille skål luksus, hvor du kan lave både crunch og brombærkompot i forvejen.

4

Ingredienser

  • Brombærkompot:
  • 250 g brombær
  • 3/4 dl vand
  • 50 g rørsukker
  • korn af 1 stang vanilje
  • Speltcrunch:
  • 50 g speltflager (kan erstattes af grovvalsede havregryn)
  • 50 g honning
  • 6 dl græsk yoghurt 2%

Sådan gør du:

  1. Kom vand, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt brombærrene og kog op. Tag straks gryden af varmen og afkøl kompotten.
  2. Smelt honning på en slip-let pande. Tilsæt speltflager og vend rundt, så honningen fordeler sig. Steg indtil speltflagerne er gyldne. Læg crunchen på et stykke bagepapir til afkøling.
  3. Anret yoghurt i skåle og top med crunch og kompot.