Hjemmelavet is: Yoghurtispinde med bær
Forkæl dig selv og dine venner eller familie med små, læskende yoghurtispinde med bagte bær. De er lynhurtige at lave, kræver ingen ismaskine og smager uimodståeligt godt.
6 store eller 12 små ispinde
Total:1 time
Ingredienser
- 200 g blandede bær, f.eks. hindbær, blåbær, solbær og ribs
- 50 g rørsukker
- 350 g græsk yoghurt, 10 %
- 100 g alm. sukker
- 1-2 spsk citronsaft
Sådan laver du hjemmelavede ispinde
- 1. Kom blandede bær i et ovnfast fad, og drys rørsukker ud over. Bag bærrene i ca. 20 minutter ved 200 grader, og lad dem køle helt af.
- 2. Kom græsk yoghurt, sukker og citronsaft i en skål, og rør rundt, indtil sukkeret er opløst. Vend forsigtigt de afkølede bær i.
- 3. Fyld isen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.