Hjemmelavet is - ispinde

Hjemmelavet is: Yoghurtispinde med bær

Forkæl dig selv og dine venner eller familie med små, læskende yoghurtispinde med bagte bær. De er lynhurtige at lave, kræver ingen ismaskine og smager uimodståeligt godt.

6 store eller 12 små ispinde

Total:1 time

Ingredienser

  • 200 g blandede bær, f.eks. hindbær, blåbær, solbær og ribs
  • 50 g rørsukker
  • 350 g græsk yoghurt, 10 %
  • 100 g alm. sukker
  • 1-2 spsk citronsaft

Sådan laver du hjemmelavede ispinde

  1. 1. Kom blandede bær i et ovnfast fad, og drys rørsukker ud over. Bag bærrene i ca. 20 minutter ved 200 grader, og lad dem køle helt af.
  2. 2. Kom græsk yoghurt, sukker og citronsaft i en skål, og rør rundt, indtil sukkeret er opløst. Vend forsigtigt de afkølede bær i.
  3. 3. Fyld isen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.