Vilde skønhedstrends

Husker du de 9 vildeste skønhedstrends fra 2017?

Øjenbryn formet som fjer, kondomer som beautyblender og glitter i armhulen. I år har det bugnet med de sjoveste og underligste skønhedsidéer.

Hvert eneste år finder makeupartister og bloggere på nye måder, hvorpå vi kan smukkesere os selv på. Og vi elsker dem for det! Men en gang i mellem dukker der nogle noget anderledes idéer frem. For at sige det mildt.

2017 har været året med de måske mærkeligste, sjoveste og mest absurde skønhedstrends. På et tidspunkt så det ud til, at skønhedsbloggerne var i gang med en konkurrence om, hvem der kunne lave det mest opsigtsvækkende look. Og det lykkedes dem at gøre indtryk.

Vi så alt fra øjenbryn formet som fjer, glitter i armhulen og så selvfølgelig de falske hår i næsen, ej at forglemme… Vi må indrømme, at vi hoppede med på nogle af dem. Gjorde du?

1. Øjenbryn formet som fjer

Skulle vi til en ekstravagant kostumefest, hvor hovedformålet var at få vores indre påfugl til at springe ud, ville det her look helt sikkert stå øverst på listen. Men sådan en standard fredag aften i byen med veninderne, virker det fjerformede øjenbryn måske en tand mere mærkeligt end moderigtigt.

2. Lollipop-læber

Det var tidligt i foråret, at det internationale modehus Preen besluttede sig for, at det var okay at tegne udenfor for stregerne. Om makeupartisten havde travlt og bare besluttede sig for at kalde det et look, eller om det rent faktisk var meningen, ville nok altid stå hen i det uvisse. Men er du vild med det snave-lignende udseende, der er blevet døbt "snogging lips", så er dette lige noget for dig. Og så skal du da tjekke vores guide ud her:

Læs også: Ny trend: Sådan kan man også lægge sin læbestift

3. Glimmer ved hårrødderne

Lige da trenden kom frem, lød det som den perfekte opskrift på at skjule ens udgroning inden byturen. Men let's face it. Chancen for, at du har glimmer overalt i hovedet, og at du i højere grad kommer til at ligne billede nummer to end nummer ét, når du går ud af døren, er faretruende stor.

4. Regnbuefarvede falske fregner

Falske fregner var generelt en trend i 2017, men der gik ikke lang tid før, at idéen blev videreudviklet, så prikkerne pludselig skulle være multifarvet. Vi må give, at det var betagende smukt under Instagram-filteret, men medmindre cirkusprinsesse-looket er lige dig, er det vist en trend, der skal forblive indendørs.

LÆS OGSÅ: Ekspert: "Jeg har afvist utroligt mange unge piger, som vil have tatoveret fregner, fordi det pludselig er blevet moderne"

5. Bølgede øjenbryn

Vi har vist alle haft de syletynde øjenbryn, der dominerede i slutningen af 90'erne. For derefter at tigge hver enkelt hår om at gro ud igen, da det pludselig blev populært med 'au naturel'-metoden. Men hvis der er én bryntrend, vi ikke overgiver os til, så er det de bølgede øjenbryn. Det er simpelthen for fjollet.

6. Falske næsehår

Det var i oktober, at skønhedsbloggere (vi håber, det var i sjov!) satte kunstige øjenvipper op i næsen som falske næsehår. Vi har kun én ting at sige: Nej, nej og atter nej.

7. Bølgede læber

I starten var vi i tvivl om, hvorvidt vi havde trætte øjne, eller om der reelt fandtes et nyt, sjovt Instagram-filter til læberne. Men det viste sig at handle mere om den generelle hurlumhejhus-trend, der herskede i 2017, hvor alt skulle være bølget og skævvredet. Og trenden ligner mest af alt vores læbestift, når den kommer på i farten efter fem G&Ts.

8. Glitter i armhulerne

Da det blev populært at lade håret gro under armene, støttede vi fuldstændig op omkring vores medsøstre. More power to you! Men glimmer og glitter har altså aldrig nogensinde haft noget at gøre under vores armhuler. Hverken med eller uden hår.

9. Bizarre beautyblenders

Vi er godt klar over, at skønhedsbloggerne ledte febrilsk efter dén ting, der kunne give dem den mest klikkede video på sociale medier i 2017. Men tre ting blev alligevel lidt for absurde til vores smag: Et kondom, en sok og en stilet blev nemlig brugt flere steder som beautyblenders. Vi takker nej herfra og holder os til den originale.

LÆS OGSÅ: Få det fejlfrie look med din Beautyblender