julie kriegler bachelorette

Julie Kriegler: ”Jeg tror ikke, jeg nogensinde har haft den på, uden at få komplimenter”

Da Julie Kriegler var med i ”The Bachelorette”, havde hun rig lejlighed til at dresse op i flotte sommerkjoler. Og det elsker hun - at dresse op - ligesom hun elsker oversized blazere, matchende sæt, blonder og farverige klipklapper.

Stil

Min stil er forholdvist enkel og ukompliceret med en snert af noget råt og feminint. Og så er den ret humørbaseret, fordi den kan variere virkelig meget fra dag til dag afhængigt af, hvor jeg er mentalt, når jeg står op. Har jeg lyst til at gemme mig væk, tager jeg noget mere afdæmpet på, og hvis jeg føler mig på toppen, så vælger jeg noget mere vovet og iøjnefaldende. På dage med tøjkriser hopper jeg i et sæt. Det vinder altid. Jeg elsker stramme toppe og T-shirts, lidt større bukser eller jeans og så en stor flot oversized blazer eller jakke samt flotte smykker.

Favoritbrand

Jeg har ikke et favoritbrand på nuværende tidspunkt. Jeg elsker at mikse de lidt dyrere mærker med de mere billige. Det skaber en fin balance.

1.jpg
Julie i et af sine favoritsæt. Skjorte og bukser fra Karmamia og top fra Remain Birger Christensen.

Hverdag

Oftest et par jeans, en T-shirt eller top og en af mine mange farverige blazere eller jakker udover. Det vigtigste for mig er, at jeg skal føle mig godt tilpas i det, jeg har på. Der er ikke noget værre end at føle sig utilpas, når man er gået ud ad døren.

blobid0.jpg
Endnu et par fine, farverige items fra Julies garderobe. Pink kjole fra Rotate Birger Christensen, blomstret kjole fra Ganni og rød jakke fra Cras.

Fest

Jeg elsker at dresse op. Om det er bryllupper, fødselsdage eller bare en fredag aften hos nogle venner eller på en restaurant. Om sommeren elsker jeg kjoler med bare ben, shorts, cowboyboots, flotte stiletter og bare alt, hvad jeg føler mig smuk og feminin i. Om vinteren kunne det sagtens være et lækkert blondesæt, en blazer, en korsettop og nogle høje støvler. Derudover gør makeup og hår også meget. Jeg bruger ikke særlig meget makeup til daglig, men til fest får den lidt ekstra, så der også er lidt wow-effekt over det.

2.jpg
Klipklapper er Julies favoritsko om sommeren. Alle tre par er fra Havaianas – to af dem er fra et samarbejde med Rotate Birger Christensen.

Bæredygtighed

Jeg tænker over bæredygtighed i den forbindelse, at jeg gerne køber brugt tøj. Jeg er ikke så god til genbrugsbutikker, men Trendsales, Vinted og Facebook Marketplace er jeg vild med, fordi det er nemmere at søge efter noget bestemt. Jeg har selv i mange år solgt både tøj og sko, som jeg ikke kunne passe mere, eller som jeg af forskellige årsager ikke bruger længere. Jeg er vild med, at man kan give tøjet et nyt hjem.

3.jpg
Den sort, lange frakke i faux læder er fra Rotate Birger Christensen og er et af Julies wow-køb. Leopardjakken er fra Cras, og den grønne er fra Rotate Birger Christensen.

Sko

I sommerhalvåret er jeg seriøst en sucker for Havaianas, især i en masse lækre farver. Jeg har dem i gul, pink og grøn, og jeg synes faktisk, at de er smarte til det meste. Et par løse jeans og en lækker crochet-kjole.

Smykker

Jeg er virkelig dårlig til at få skiftet mine smykker og går nærmest altid med de samme. Til hverdag har jeg oftest de samme øreringe, armbånd og ringe på. Når jeg skal noget, skifter jeg øreringe eller halskæde. Jeg har arvet alle mine farmors smykker, da hun døde, og jeg elsker dem. Jeg går ikke med dem endnu, men det kommer jeg forhåbentligt til en dag.

4.jpg
Her er hun i skjorte fra Remain Birger Christensen, bukser fra Cras og sko fra H&M.

Undertøj

Mit yndlingsmærke er Mahéquline. Jeg lærte brandet at kende sidste år og faldt pladask for det. Deres design er elegante og smukke på samme tid, uden at det nogensinde bliver for tacky. Når jeg har et flot sæt lingeri på, føler jeg mig altid lidt mere powerful og feminin. Det gør virkelig noget for ens selvværd.

5.jpg
Undertøjsmærket Mahéquline er Julies yndlings, fordi hun er vild med de smukke blonder.

Tasker

Jeg ejer seriøst én taske, som er Pochette Metis fra Louis Vuitton. Jeg er aldrig rigtig gået op i tasker, og jeg synes, det er træls at skulle flytte alle tingene fra én taske til en anden, fordi der altid er noget, man glemmer.

Butikker

Jeg er faktisk utroligt dårlig til at shoppe i butikker. Jeg synes altid, der er så mange mennesker og høj musik, så jeg er meget mere til at sidde derhjemme og shoppe online. Hvis jeg en sjælden gang køber noget i en butik, er det, fordi jeg mangler et bestemt stykke tøj, som jeg skal bruge asap. Dog har jeg én butik, jeg godt kan lide at komme i. Det er Lidkøb på Østerbro, hvor folk sælger deres brugte tøj.

6.jpg
Julie har kun én taske – på den måde slipper hun for at skulle flytte rundt på indholdet. Taske fra Louis Vuitton, kjole fra Helmstedt og cowboystøvler fra Sendra.

Tendenser

Jeg går ikke rigtig op i tendenser, men jeg tror alligevel på, at jeg bliver påvirket af dem. I starten synes jeg for eksempel ikke, at Gannis sandaler i lak var specielt smukke, men de er jo over alt på min Instagram, og jeg må da indrømme, at jeg nu synes, at de er lidt fine.

7.jpg
Julie går ofte med de samme smykker hver dag. De fleste er fra Enamel og Mads Z. Halskæden i den hvide æske forestiller et ’J’ for Julie.

Bedste budgetkøb

Jeg tror seriøst, at næmest alt, jeg ejer, er købt på tilbud. Jeg er jo fra Jylland.

Wow-køb

Det må være min lange frakke i fake slangeskind fra Rotate Birger Christensen. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har haft den på, uden at få komplimenter for den. Det er ét af items, jeg aldrig kommer til at skille mig af med, og som bare bliver ved at være fed sæson efter sæson.

9.jpg
En oversized blazer og en stram top er blandt Julies favoritter. Jakkesæt fra Copenhagen Muse og asymmetrisk top fra Remain Birger Christensen

Julie Kriegler

Selvstændig og kendt fra tv-programmet "The Bachelorette".

27 år og bor i København med sin kæreste.

Hendes bedste stiltips er:

  • Gå med noget, som du føler dig godt tilpas i. Hvis du føler dig smuk og lækker i dit outfit, skinner det så meget igennem.
  • Hvis du har tøjkrise, så hop i et sæt. Det redder altid dagen.
  • Husk at rydde ud i klædeskabet mindst hvert halve år, så der er plads til nyt.