Karla Alajdi Neitzel

Karla Alajdi Neitzel har fundet produktet, der gør hendes vipper længere, tykkere og mørkere

Karla Alajdi Neitzel har mere end 65.500 følgere på sin Instagram, hvor hun deler glimt fra hverdagen. Kom med ned i hendes makeuppung her.

Influenceren Karla Alajdi Neitzel, 21, giver sit ansigt rigelige mængder fugt, vippeserum og en frisk og solkysset makeup. Kroppen skal have masser af søvn, dybe vejrtrækninger og dovne solskinsferier.

Morgenrutinen

“Jeg starter med at kaste koldt vand i ansigtet og føler mig ikke rigtig vågen før. Min hud er tør og sensitiv, og en god dagcreme er derfor det vigtigste i min hudplejerutine. Dermalogicas Skin Smoothing Cream (sponsoreret) har en god konsistens og er derfor løsningen på mine problemer. Har min hud brug for ekstra fugt og glød, presser jeg lidt af Youth To The Peoples Superberry Hydrate + Glow Oil ind i huden. Øjenomgivelserne får enten Dermalogicas Stress Positive Eye Lift eller Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado.”

Aftenrutinen

“Om aftenen renser jeg min makeup af med Biodermas Sensibio H2O, inden jeg smører mig ind i cremer. Føles mit ansigt ekstra stramt og dehydreret, bruger jeg først Emma S.’ Treatment Enzyme Peel, der peeler og gør mit ansigt mere modtageligt for fugt, og dernæst Emma S.’ Treatment Overnight Repair Mask. Jeg slutter af med en øjencreme og iGlows Long Lash Serum langs vippekanten. Med vippeserum er mine vipper blevet længere, tykkere og mørkere, og min mascara nærmest overflødig.”

Makeuppen

“Jeg starter altid med at gennemfugte huden. Enten med en ekstra klat af min dagcreme, eller Milks Hydro Grip Primer, der giver glød, og får makeuppen til at ligge pænt. Til at dække rødme og mørke rande bruger jeg Maybellines Fit Me Concealer. Den dækker tilpas, og så er den billig. Til kinder og pande bruger jeg Milks Lip + Cheek- og Bronzer-Sticks, og den øverste del af mine kindben, næsetippen og amorbuen dupper jeg med Glossiers Haloscope Highlighter. Mine bryn redder jeg opad med Glossiers Boy Brow, inden mine vipper får et buk med en vippebukker, så de buer fint. Skal jeg ud, tilføjer jeg lidt ekstra bronzer med MACs Mineralize Skinfinish Natural i farven Give Me Sun! og mascara på vipperne.”

Kroppen

“Jeg har tendens til at blive ængstelig og rastløs i situationer, hvor jeg ikke føler mig helt tryg eller i kontrol. Derfor er det vigtigt for mig at pleje mit indre. Har mit indre det godt, har min krop det godt. En god måde at få styr på mit indre er ved at skrive tankemylder ned og ved noget så simpelt som dybe vejrtrækninger. Ansigtsbehandlinger kan også få mig ned i gear og mit fokus væk fra telefonen – og så giver de selvfølgelig min hud et boost og fjerner urenheder. Mit yndlingssted er Hudplejecentret Greve, der skræddersyer behandlingen til din hud.”

Duften

“Jeg gad godt være sådan en, der har en signaturduft, men jeg kan ikke begrænse mig og skifter mellem Zarkoperfumes Oud’ish, Maison Margielas Replica Beach Walk og Le Labos Another 13."

Håret

“Min hårrutine er ret simpel. Jeg vasker mit hår hver tredje dag med shampoo og balsam fra Davines eller Olaplex uden silikone og andet stads i. Jeg kommer en lille klat af Olaplexs No. 6 Bond Smoother  i længderne, det binder mine krøller, så håret kruser mindre, og lader det lufttørre. På anden- og tredjedagen bruger jeg tørshampoo fra Moroccanoil eller Batiste.”

LÆS OGSÅ: Sådan skal dit hår sidde i 2020

Favoritten

“Jeg har døjet med eksem hele livet, så den ultrafede creme Locobase er fast inventar i min taske sammen med Balmkinds Lip Balm og W7s Nude Dude-lipliner. Balmen redder mine tørre læber, og lineren kører jeg på læbekanten og blender den ud med en finger. Det ser så pænt ud.”

Velvære

“Det vigtigste for min trivsel er uden tvivl min søvn. Jeg skal have minimum otte timer, gerne lidt mere. Luksusdyret i mig kan også godt lide dovne solferier. hvor der er en solseng og en pool, og jeg kan ligge nogenlunde uforstyrret og høre lydbøger.”