Lille fredag

Høje hæle, bobler i glasset og sprøde kys: Det er lille fredag

I aften skal vi til white party. Skal du med?

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. Og i aften skal vi til white party. Fordi hvorfor ikke?

white party blondesaet hvid.jpg

Kritte vitte vit bum bum

Sæt fungerer hver gang. Og et hvidt sæt med shorts og dertilhørende jakke – begge to i et yndigt hæklet materiale – er som skabt til et white paty.

Jakke fra Üterque og shorts fra Üterque.

white party fodtoej.jpg

Dobbelt op

Du starter ud i høje hæle for senere på aftenen at lave snigeren: Op af din mulepose trækker du badesandalerne, som du naturligvis har slæbt med, for intet skal sætte en stopper for din aften på dansegulvet.

Stiletter fra & Other Stories og klipklapper Havaianas.

white party hat og solbriller.jpg

Casual but cool

Hvis solen skinner, topper du dit hvide sæt med en skøn sommerhat og smarte solbriller. Illusionen om, at det nok skal blive sommer i år, lever endnu!

Solhat fra Uniqlo x Marimekko og solbriller fra Folk and Frame.

Regina_champagneskaale.jpg

Den obligatoriske

Champagne (eller noget, der minder om. Boblerne er det vigtigste) er efterhånden blevet obligatorisk, når vi holder lille fredag – og denne torsdag er ingen undtagelse. For til et white party hører sig altså pagne.

hvide-marengs.jpeg

Holmegaard Regina champagne skåle fra Rosendahl.dk.

Og et lillebitte kys 💋

Hvis din lille fredag ikke indebærer at kysse frøer i byen, eller på kæresten derhjemme, så kan vi kun anbefale disse kys. Fnuglette og søde. Og monsterpæne...

God lille fredag til dig og på gensyn i næste uge, hvor vi igen hopper i stiletterne og holder lille fredag her på ALT.dk.